Προετοιμασία για την επόμενη μέρα

Το καθημερινό διάβασμα σίγουρα αποτελεί μεγάλη καθημερινή ανησυχία για τους περισσότερους γονείς . Αυτό είναι πιο έντονο όταν πρόκειται για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες ή άλλου είδους δυσκολίες.

Με σωστό συστηματικό διάβασμα, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα και τα παιδιά είναι προετοιμασμένα με τον καλύτερο τρόπο για την "επόμενη" ημέρα . Επίσης το άγχος και η αβεβαιότητα σταματούν να απασχολούν κυρίως το ίδιο το παιδί αλλά και τους γονείς του.

 

Στόχοι :

Άριστη προετοιμασία των παιδιών για την επόμενη σχολική ημέρα.

Διάγνωση, αξιολόγηση, επίβλεψη και επίλυση μαθησιακών δυσκολιών.

Επιπρόσθετη υποστήριξη για εμπέδωση της σχολικής ύλης.

Επιπρόσθετη υποστήριξη για προετοιμασία στα διαγωνίσματα.

Την απαραίτητη βοήθεια για τις σχολικές μελέτες. 

 

 

"Όλα τα παιδιά έχουν μαθήματα. Κάποιες φορές έχουν πιο λίγα και κάποιες άλλες φορές έχουν πιο πολλά. Κάποια παιδιά δυσκολεύονται να κάνουν τα Μαθήματα τους .Όταν είναι και πολλά δυσκολεύονται ακόμα πιο πολύ. Εμένα μου αρέσουν τα μαθήματα αλλά όταν δυσκολεύομαι δεν μου αρέσουν καθόλου . Όταν δυσκολεύομαι ζητώ βοήθεια από όποιον μπορεί να με βοηθήσει. Όταν έχω βοήθεια τα μαθήματα γίνονται πιο εύκολα. Όποια παιδιά έχουν δυσκολίες να ρωτάνε αυτούς που μπορούν να τους βοηθήσουν έτσι τα μαθήματα θα γίνονται πιο εύκολα !!! "

 Θωμάς ετών 9

 

 

back to top