Ένα σύντομο Βιογραφικό σημείωμα

Ονομάζομαι Σπηλιωτοπούλου Αγγελική – Ζωή και όντας και η ίδια μητέρα γνωρίζω πολύ καλά τις ανησυχίες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου γονέα όπου θέλει το καλύτερο για την σωστή ανάπτυξη του παιδιού του. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα να δημιουργήσω την σελίδα αυτή.

            Από μικρή ηλικία ήξερα ότι έπρεπε να ασχοληθώ με τα επαγγέλματα υγείας διότι αυτό ήταν που μου άρεσε πραγματικά : Η προσφορά και η άμεση επαφή με τον άνθρωπο.

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Πάτρας και εδώ εργάζομαι σαν ελεύθερη επαγγελματίας  Λογοθεραπεύτρια εδώ και μερικά χρόνια.

Αρχικά ασχολήθηκα με την βρεφονηπιοκομία κι έπειτα αποφοίτησα από το τμήμα  Λογοθεραπείας της σχολής Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Πατρών.

 Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια που αφορούν στις Διάχυτες  Αναπτυξιακές Διαταραχές και τις Γλωσσικές Διαταραχές και πάντα φροντίζω να ενημερώνομαι σχετικά με τις εξελίξεις της επιστήμης.

Στα πλαίσια της ειδίκευσης μου ασχολήθηκα με περιστατικά Μαθησιακών Δυσκολιών , Διάχυτων Αναπτυξιακών Διαταραχών , Δυσαρθρίες έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, Διαταραχές του λόγου και της ομιλίας.

            Σήμερα γνωρίζοντας αρκετά καλά τα παιδιά φροντίζω να προσφέρω το καλύτερο σε αυτά οργανώνοντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα θεραπείας για το κάθε ένα ιεραρχώντας τις ανάγκες του σε συνδυασμό πάντα με τις ικανότητες του. Δίνω πολύ μεγάλη σημασία στην θετική άποψη του παιδιού για την λογοθεραπεία και πάντα στηρίζομαι στις ήδη υπάρχουσες ικανότητες του για να προχωρήσω στο θεραπευτικό κομμάτι . Επίσης η άψογη συνεργασία με τους γονείς  είναι πρωταρχικός  στόχος μου ώστε  να τεθεί σε εφαρμογή το θεραπευτικό πρόγραμμα.

            Πάντα με στόχο την πρόληψη , αρκετά συχνά συμμετέχω σε ομιλίες που αφορούν στην ενημέρωση γονέων και ατόμων που ασχολούνται με τα παιδιά . Επίσης  αρθρογραφώ σε τοπικές εφημερίδες και διαχειρίζομαι την σελίδα www.logotherapeiapatra.gr. Επιπρόσθετα προσπαθώ όταν έχω χρόνο να συμμετέχω εθελοντικά σε διάφορες δράσεις που αφορούν συνανθρώπους μας ενώ είμαι μέλος του Δ.Σ . σε τοπικό Σύλλογο της Πάτρας.

Κλείνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που αφιερώσατε σε αυτήν εδώ την σελίδα κι ελπίζω να σας φάνηκε αρκετά χρήσιμη.

Εξάλλου , δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ... για όλα υπάρχει ένας «ΛΟΓΟΣ»…!

Σας Ευχαριστώ .

 

back to top